0034 865 824 482

Superbe villa de luxe en construction à Javea 1'200'000

Caracteristiques

  • 3 chambres
  • 3 salles de bain
  • 255 m2 construction
  • 1127 m2 terrain
  • Piscine: Yes

Description

“Welkom in het toekomstige huis van uw dromen in de charmante wijk Piver! Deze prachtige luxe villa in aanbouw is ontworpen om u een leven vol comfort, stijl en exclusiviteit te bieden op een van de meest gewilde locaties in de regio.

Met een bevoorrechte locatie met een spectaculair uitzicht op de majestueuze Montgó, wordt deze villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers de perfecte setting om onvergetelijke momenten te beleven en te genieten van de natuurlijke schoonheid rondom uw nieuwe huis.

Stel u voor dat u elke ochtend wakker wordt in een luxe kamer met een panoramisch uitzicht op de berg Montgó, terwijl u de frisse bries en de warme zon voelt die uw dagen verlichten. Geniet van een ontspannend bad in een van de drie elegante en moderne badkamers, ontworpen volgens de hoogste normen van kwaliteit en comfort.

Wat dacht u ervan om uzelf op te frissen in uw eigen zwembad van 4×10 meter op die warme zomerdagen? Dompel uzelf onder in het kristalheldere water terwijl u geniet van het adembenemende uitzicht om u heen, en creëer onvergetelijke herinneringen met uw dierbaren.

Deze villa in aanbouw is ontworpen met uw levensstijl en behoeften in gedachten, en biedt u een ruimte die uw persoonlijkheid weerspiegelt en maximaal comfort. Met hoogwaardige afwerkingen en zorgvuldig geselecteerde designdetails straalt elke hoek van dit pand elegantie en verfijning uit.

Mis de kans niet om uw droom van wonen in een luxe villa in het prestigieuze gebied van Piver waar te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om deel uit te maken van deze opwindende levenservaring.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen om uw nieuwe thuis in het paradijs te ontdekken!"

Carte

Demandez des renseignements

-